Vác Zrinyi út 17.

Cooper & Hunter klíma webáruház és szervíz Vác

06 30 643 2243

Referenciáink

Több mint 15 év tapasztalattal szereljük és javítjuk klíma és hőszivattyú készülékeket. Nézzen be képgalériánkba.

Cooper & Hunter márka története

Ismerje meg miért a Cooper & Hunter márka mellett tettük le voksunkat és lettünk Magyarországi hivatalos szerviz hálózat és bolthálózat tagja.

Várjuk önt klíma szaküzletünkben is Vácon

Jaku klíma

Kezdetektől fogva szenvedéllyel és elhivatottsággal dolgozom klímaszerelőként. 2011-ben kezdtem segédként, mellékállásban, de hamar rájöttem, hogy ez a szakma az életem részévé válik. Napról napra többet akartam megtudni a klímaberendezésekről és a telepítési folyamatokról.

Az akkori cég, ahol dolgoztam, nagyszerű partner volt számomra. Segítette fejlődésemet és biztosította, hogy ne csak a szerszámokat adjam át a kezemben, hanem valóban megérthessem és elsajátíthassam a klímák telepítését. Mindig készen álltak a válaszokra és támogattak mindenben.

Az én igazi szenvedélyem a kihívások és a lehetetlennek tűnő feladatok. Az az érzés, amikor végül sikerül teljesíteni egy megrendelő igényeit, felülmúlja az összes nehézséget.

Szakmai tevékenységünk során különböző típusú klímaberendezéseket telepítünk, mint például a mono split – multi split klímákat, légcsatornázható berendezéseket, kazettás rendszerű spliteket és hőszivattyúkat. Foglalkozunk VRF rendszerek előkészítésével is. A fő profilunk a lakossági split klímák és hőszivattyúk telepítése Cooper & hunter klímák hivatalos viszonteladói és szervíze is vagyunk.

Nagy örömmel jelentem be, hogy 2024 januárjában megnyitom saját klíma szaküzletemet Vácon és egyben klíma webáruházam. Ez az üzlet lehetőséget nyújt arra, hogy személyesen bemutassuk a kínálatunkban található Cooper & Hunter klímaberendezéseket és hőszivattyúkat. Emellett vállaljuk az értékesítést és telepítést is Nógrád megyében, Vácon, Budapesten, Pest Megyében, hogy minden ügyfelünk igényeit kielégítsük.

Fontos megjegyzés: A klíma szerelő szakemberként a Cooper & Hunter klímaberendezések hivatalos viszonteladója vagyok Vácon. Boltomban emellett szervizszolgáltatást is nyújtunk, hogy ügyfeleinknek teljes körű támogatást nyújthassunk. Ezen felül lehetőség van márka függetlenül klíma tisztítást és szervízt is kérni rövid határidővel vállaljuk klímájának tisztítását és szervízelését.

Váci Üzletünk nyitvatartása:

Hétfő – Péntek: 8:30 – 17.00 – Szombaton: 8.30 – 12.00

Akár 10 év kiterjesztett garancia

A kiterjesztett a garancia feltétele évente kétszeri karbantartás, karbantartási jegyzőkönyvvel, számlával leigazolva.

Klíma szerelők Vácon Nagymaros környékén korrekt árakon

Klíma webáruház

Klímát szeretne vásárolni? Rendeljen tőlünk korrekt árakon akár beszereléssel együtt rövid határidővel. Akár 10 év garanciával.