C&H klímák

AMIT A KLÍMABERENDEZÉSEKRŐL TUDNI LEHET

Minőségi és megbízható termékeink a legtöbb jelentős nemzetközi tanúsítási szabvány szerint tanúsíthatók az Egyesült Államokban, Kanadában és az Európai Unióban. Elkötelezettek vagyunk a technológiai innováció és a fogyasztóközpontú termékfejlesztés mellett. Kutatási és fejlesztési csapatunk továbbra is olyan új termékeket hoz létre, amelyek megfelelnek a legmagasabb minőségi előírásoknak, megbízható, energiahatékony és költséghatékony légkondicionáló megoldásokat biztosítva. Az innovációk megvalósítása során figyelembe vesszük a jelenlegi ügyfelek igényeit és a jövőbeli mérnöki trendeket.
A Cooper and Hunter egy neves és megbízható márka, amely kiváló minőségű légkondicionáló berendezéseket kínál az otthonok és vállalkozások számára. A cég hosszú évek óta elkötelezett a legmagasabb minőségi szabványok fenntartása iránt, és az innováció és a kényelem vezérelte tervezéseik révén kiemelkedő hűtő-fűtő megoldásokat nyújt ügyfeleinek.
A Cooper and Hunter klímák különösen figyelemre méltóak a következő tulajdonságok miatt:
Hatékonyság: A cég termékei energiatakarékosak és környezetbarátok, segítve Önt a hosszú távú energiafogyasztás csökkentésében.
Kiváló teljesítmény: A klímák gyorsan hűtenek vagy fűtenek, és számos funkciót kínálnak, például csendes működést, légszűrést és intelligens vezérlést.
Stílusos design: A Cooper and Hunter klímák modern és elegáns megjelenéssel rendelkeznek, amelyek szinte bármilyen belső térhez illeszkednek.
Tartósság: A márkára való megbízhatóságuk miatt sokan választják, hiszen hosszú élettartamot és megbízható működést biztosítanak.
Széles választék: Az ügyfeleknek lehetőségük van választani a különböző típusok és kapacitások között, hogy megfeleljenek az egyedi igényeknek és az otthoni körülményeknek.
Ezenkívül a Cooper and Hunter elkötelezett az ügyfelek kiváló kiszolgálása mellett. A termékek telepítése, karbantartása és javítása során a cég szakértő személyzete mindig rendelkezésre áll, hogy segítsen az Ön klímaigényeinek kielégítésében.
Ne habozzon felfedezni a Cooper and Hunter kínálatát, és élvezze a kényelmet és hatékonyságot, amit klímáik nyújthatnak otthonában. A Cooper and Hunter mindent megtesz annak érdekében, hogy Önnek kellemes környezetet és életstílust biztosítson.

Vital (3)

Veritas (4)

Supreme Continental (3)

Parapet (3)

Multi berendezések (8)

Légcsatornás gépek (4)

Kültéri egységek (6)

Kazettás gépek (4)

Hőszivattyú split rendszer (6)

Hőszivattyú kombi rendszer (5)

Daytona (3)

Beltéri egységek (2)

Avalon (1)

Arctic (4)

Vélemények a Cooper & Hunter klímákról

A Cooper & Hunter Csúcsminőség és csúcstechnológia

A Cooper & Hunter klímaberendezések inverteresek, mint ahogyan sok más termék is a piacon, viszont ezekben az eszközökben egy csúcstechnológiás mikroprocesszor vezérli azt. Ez azt jelenti, hogy a rendszer automatikusan kikapcsol, amint eléri a beállított hőmérsékletet. Mivel egyébként is hihetetlenül alacsony 1 HZ-es frekvencián működik akár 40%energiát is megtakaríthatunk. Ezért is szinte mindegyik c&h klíma A++ vagy A+++ energiaosztályba tartozik.

Sokak számára nem csak az a fontos, hogy berendezéseink megfeleljenek nekünk, hanem hogy a környezetünknek is. Nincs ez másképpen a klímaberendezésekkel sem. Sokat hallottunk már róla, hogy a klímaberendezések károsítják az ózonréteget a kiáramló hűtőközeg párolgása miatt. Éppen ezért a c&h klímákban olyan hűtőközeget alkalmaznak, mely csökkenti ezt a környezeti terhelést és a káros anyag kibocsájtást.
A készülék képes elemezni és azonosítani a zaj forrását és abban az esetben, ha a zajt a helyiségben ő okozza, szabályozza saját működését, hogy a helyiség abszolút csendes legyen.
A legtöbb Cooper&Hunter klíma rendelkezik ezzel a funkcióval így képes felismerni saját működésének hibáit, esetleg korrigálni a felvett feszültségen, vagy ha másként nem lehet jelez nekünk, hogy szervizre van szüksége. Ezáltal képes szélsőséges időjárási körülmények között is megfelelően működni.
A készülék I-FEEL funkciója lehetővé teszi, hogy nyugodtan hátradőlhessünk , hiszen a távirányítóban lévő hőmérő segítségével a c&h klíma megméri a helyiség hőmérsékletét majd a beállításnak megfelelően szabályozza azt, hogy mindig ideális hőmérsékletet alakítson ki
Ha az éjszakai üzemmódot választjuk, a készülék csak lassan 1 fokos különbségekkel növeli vagy csökkenti a hőmérsékletet automatikusan.
.Az időzítő funkció segítségével beállíthatjuk, hogy mindig ideális hőmérséklet fogadjon minket, ha hazatérünk otthonunkba.

Hideg plazma az egészségünkért
Azért is van sok jó c&h klíma vélemény mostanában, mivel a fent említett hideg plazma technológia segíthet az allergiával vagy asztmával küzdőknek is azáltal, hogy egy aktív szűrőként viselkedik. Elpusztítja a levegőben található baktériumokat, gombákat és vírusokat. Megköti a szabad gyököket, illetve ami az allergiásoknak egy rendkívül jó hír a szoba levegőjében található polleneket, port sőt még a nikotint is. Ez utóbbi tulajdonsága miatt akár kijelölt dohányzó helyiségekben is használható.
Az előbb említett technológiát még az ECO-FRESH porszűrő, ami szintén arra szolgál, hogy kisebb legyen a szobában a szálló por.
A készülék szűrőjén található még egy antibakteriális bevonat, ami megakadályozza, hogy magán a készüléken kórokozók telepedjenek meg.
A párátlanítás üzemmód segítségével pedig megelőzhető, hogy a szobában penészedés alakuljon ki.